Modułowa mata dla gastronomii (z otworami) - PR 226/RD

Modułowa mata dla gastronomii (z otworami)
Modułowa mata dla gastronomii (z otworami) - PR 226/RD

Numer katalogowy: PR 226/RD

Vlastnosti

Obciążenie maty

Obciążenie maty:

określa stopień poruszania się osób na macie.
★★★ - duże
Konstrukcja maty
modułowa
Lokalizacja maty
do trudnej przestrzeni
Postój
statyczny
Materiał
kauczuk nitrylowy
Kolor
czerwony
Wymiary produktu

Wymiary produktu:

Maksymalne wymiary zewnętrzne produktu
91 × 91 cm
Szerokość
91 cm
Długość
91 cm
Grubość
19 mm
Waga
10,8 kg
Ciężar podstawowy
14,5 kg/m2
Mrozoodporność
TAK
Bez silikonu
TAK
Odporność na olej
TAK
Odporność na ścieranie (utrata wagi)
5000 cyklu : 1,3 % (ASTM D3884-01)
Niepalność
TAK (ASTM D2859)
Współczynnik tarcia statycznego
0,78 (ASTM C1028-96)
Właściwe użycie
do wilgotnych przestrzeni
498,00 zł
612,54 zł z VAT
szt.
Zwykle wysyłamy do 14 dni

OPIS PRODUKTU:

W porównaniu do maty modułowej máwłasności wynikają z jej konstrukcji i jakości użytych materiałów. Ze względu na perforowaną powierzchnię, ciecz jest łatwo usuwana z maty, która szybko wysycha i pozostaje sucha i czysta. Może być czyszczona wodą pod wysokim ciśnieniem (gorącą) . System może być uzupełniony o bezpieczne obrzeża w kontrastowych kolorach;co pomaga w lepszej orientacji w przestrzeni oraz zmniejsza ryzyko potknięcia. Materiał, z którego jest wykonana, nadaje się do recyklingu i jest wolny od toksycznych płynów DOP i DMF zgodnie z dyrektywami REACH. Mata charakteryzuje się długą żywotnością.

PROMOCJA

ZALETY

  • Prosty, trwały, metalowy system pozwala na stałe połączenie poszczególnych modułów i szybki, bezspoinowy montaż bez konieczności klejenia.
  • Wymiary modułów pozwalają na zmienne dostosowanie maty do każdego miejsca pracy. 
  • Nieáwno biegnące krawędzie zmniejszają ryzyko potknięć i niezamierzonych upadków - zwiększa to bezpieczeństwo pracowników.
  • Náżne krawędzie dostępne są w kilku wariantach kolorystycznych.
  • W przypadku żółtej krawędzi, wymóg amerykańskiego rozporządzenia OSHA 1910-144 dotyczącego zapewnienia bezpieczeństwa w miejscu pracy jest również spełniony przez kolorystyczne tłoczenie krawędzi maty.

UŻYCIE:

Ta mata anty&urazowaáżowa przeznaczona jest do zakładów spożywczych i gastronomicznych o dużej míwadze. Wykonana jest z materiału odpornego na działanie olejów roślinnych i tłuszczów zwierzęcych, chemikaliów oraz temperatur poniżej 0°C. Chroni spadające przedmioty i podłogę przed poślizgiem. Materiał nie zawiera silikonu, dzięki czemu maty mogą być stosowane w lakierniach i zakładach wrażliwych na obecność silikonu.

Może Cię zaintersować

Maseczki ochronne vs respiratory: Kiedy i jak ich używać
Maseczki ochronne vs respiratory: Kiedy i jak ich używać

Jeszcze kilka tygodni temu nikt nie uwierzył, że będziemy rozwiązywać dylemat: maska czy respirator? Noszenie masek było przy...

Może Cię zaintersować

Koronawirus: gorący temat BHP
Koronawirus: gorący temat BHP

Firmy rezygnują z wyjazdów służbowych i delegacji zagranicznych, a jeżeli już taka się przytrafi istnieje duża...

Może Cię zaintersować

Czy masz już pojemnik na zużyte maseczki i rękawiczki?
Czy masz już pojemnik na zużyte maseczki i rękawiczki?

W przypadku stosowania jednorazowych maseczek, respiratorów i rękawic ochronnych istnieje potrzeba korzystania ze s...

Może Cię zaintersować

Jesteś gotowy na drugą falę COVID-19?
Jesteś gotowy na drugą falę COVID-19?

Zdecydowanie nie chcemy nikogo niepotrzebnie straszyć drugą falą COVID-19. Jednocześnie jednak nie jesteśmy naiwni, więc świa...

Może Cię zaintersować

Jak zwiększyć bezpieczeństwo w magazynie od podłogi, aż po sufit
Jak zwiększyć bezpieczeństwo w magazynie od podłogi, aż po sufit

Znasz powiedzenie: „Bezpieczeństwo przede wszystkim!” Jest to szczególnie prawdziwe w magazynie, w którym istn...

Alternatywne produkty

Akcesoria